ingrid@acupunctuur-geldrop.nl - T: 06 - 106 451 16

Week van de Acupunctuur

Geplaatst door ingrid in Acupunctuur

Week van de Acupunctuur. In balans met Chinese Geneeskunde.

Thema: Pijn
3 t/m 9 oktober 2016

Complementaire geneeskunde zet pijnpatiënt in de spotlight.

Dit jaar vindt voor de tweede keer de Week van de Acupunctuur – In balans met Chinese Geneeskunde plaats. Deze tweede editie heeft als thema pijn. Van 3 t/m 9 oktober kunnen mensen in heel Nederland kennismaken met de verschillende behandelingen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), zoals Acupunctuur, Chinese kruiden, Laseracupunctuur, Cupping, Qigong  , Chinese massage(Tuina) O.a. (chronische) pijnpatiënten worden daarbij van harte uitgenodigd.

Naar aanleiding daarvan organiseert praktijk ACUPUNCTUUR-GELDROP een INLOOP-INTRODUCTIEOCHTEND  op woensdag  5 oktober van 9 tot 12 uur.

Geïnteresseerden zijn welkom om klachten te bespreken, te ervaren dat zo’n “prik” echt niet veel pijn doet en de mogelijkheid om te behandelen met laser dus zonder naalden…. Verder laat ik zien hoe ik te werk ga. Van diagnose tot behandeling. Ik vertel over Chinese kruiden en voeding en ontspanning. Dit onder het genot van een kopje thee met een fortune-koekje.

Aanmelden kan via ingrid@acupunctuur-geldrop.nl of gewoon binnenlopen op woensdagochtend 5 oktober.

Nieuwsgierig geworden of altijd al eens willen doen ?

U bent van harte welkom bij ACUPUNCTUUR-GELDROP Lid NVA  door uw zorgverzekering erkend
Legolas 11 Geldrop tel. 0610645116.

Iedere patiënt die zich aanmeldt in de week van de acupunctuur krijgt €10,00 korting op het intakeconsult
In het hele land worden verschillende activiteiten georganiseerd. Mensen die meer willen weten over wat Traditionele Chinese geneeskunde kan doen bij pijnklachten  kijk op www.weekvandeacupunctuur.nl en www.acupunctuur-geldrop.nl

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Stevenaar, Tel: 0610645116 Email: ingrid@acupunctuur-geldrop.nl
www.weekvandeacupunctuur.nl