Vergoedingenoverzicht acupunctuur 2022

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk, omdat ik aangesloten ben bij de beroepsorganisatie NVA .De vergoeding is per zorgverzekeraar en uw keuze van het aanvullende verzekeringspakket verschillend.

Tarievenoverzicht behandelingen per augustus 2022

Behandeling Prijs
Intake consult en behandeling *

Telefonische intake zonder behandeling (30 min)=coronamaatregel

€ 75,00

€ 50,00

Acupunctuur behandeling * € 65,00
Ooracupunctuur * € 45,00
Chinese kruiden consult excl. kruiden (v, 45 min.) * € 50,00
Laser- acupunctuur – zonder naalden * € 55,00
Tuina behandeling/vitaliteis massage* € 55,00
Orgaanmassage (30 min)* € 40,00
Dry Needling (20 min) * € 40,00
Digitaal of telefonisch consult ( 15 min.)=coronamaatregel * € 25,00
Sportmassage (45 min.) € 50,00
Ontspanningsmassage (45 min.) € 50,00
Zwangerschapsmassage (45 min.) € 50,00
Bedrijfsmassage (afhankelijk van het aantal deelnemers) Prijs op aanvraag
Huisbezoek (in overleg) € 15,00 + 30 cent
per gereden km.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De behandelingen met een * komen in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar vanuit uw aanvullende pakket. Ook via de website van de NVA vindt u een overzicht van de vergoedingen 2023 voor alternatieve geneeswijze per zorgverzekeraar voor de verschillende aanvullende pakketten.

Cadeaubon

Bij acupunctuur is het mogelijk om elk gewenst bedrag of een behandeling door Ingrid Stevenaar cadeau te doen. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven!

Weerbaarheid coronavirus

Ingrid Stevenaar biedt een telefonisch advies gesprek aan met betrekking tot de mogelijkheden en weerbaarheid bij het coronavirus (15 min.). De kosten bedragen 25 euro, dit consult kunt u declareren bij uw zorgverzekeraar.

Aanvullende verzekeringen

Wist u dat een aanvullende verzekering afgesloten kan worden bij een andere verzekeringsmaatschappij?

Aanvullende verzekering kunnen bij een andere zorgverzekering afgesloten worden dan waar uw basiszorgverzekering loopt. U moet dan wel uw huidige aanvullende verzekering opzeggen voor 31 december maar u heeft dan tot 31 januari de tijd om elders uw aanvullende verzekering onder te brengen. En … wat veel mensen vaak niet weten….alle kosten die u maakt voor behandelingen uit de aanvullende verzekeringspakket gaan niet te laste van uw eigen risico !,

Ik maak u erop attent dat alleen TCM-gerelateerde therapieën als acupunctuurbehandeling kunnen worden gedeclareerd. Klassieke-en sportmassage vallen hier beslist niet onder. Voor vergoeding komen alleen de behandelingen gemarkeerd met * in aanmerking!

Betalingsvoorwaarden

Indien u uw afspraak niet kunt nakomen verzoek ik u deze tijdig af te zeggen (minimaal 24 uur van te voren). Anders ben ik genoodzaakt u een rekening te sturen, te weten 80% van het behandelingstarief wegens het niet nakomen van een gemaakte consultafspraak.

Vergoeding zorgverzekeraar

De rekening van het niet nakomen van uw afspraak krijgt u niet vergoed van uw zorgverzekeraar. Verdere betalingsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij BILL INCASSO B.V. Bergen op Zoom.

Aanvullend pakket

Een voordeel blijft : de behandelingen uit het aanvullende pakket komen NIET ten laste van uw wettelijk eigen risico!