Roken is een verslaving. Deze verslaving kent twee kanten. Lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen zijn herkenbaar. Het doel van de acupunctuur is het aanpakken van deze ontwenningsverschijnselen.

nieuws-acupunctuur-stoppen-met-roken

Ontwenningsverschijnselen aanpakken met acupunctuur

Die ontwenningsverschijnselen treden op als de behoefte naar nicotine niet meer wordt aangevuld. Het kan zelfs leiden tot slapeloosheid, gevoelens van onrust, eet- en snoepaanvallen etc. Na een periode zal het lichaam aan de nieuwe situatie wennen, maar dat duurt een tijdje.

Vooral de eerste weken zijn voor veel rokers erg lastig. Acupunctuur is bij uitstek geschikt is om die vervelende ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor volhouden gemakkelijker wordt. Natuurlijk moet de wil er zijn. Een sterke motivatie om mee op te houden is dan ook van cruciaal belang.

Acupunctuur en stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken? Heeft u er alles aan gedaan om te stoppen met roken maar heeft het nog niet het gewenste resultaat? Neem vrijblijvend contact op met Acupunctuur-Geldrop. ingrid@acupunctuur-geldrop.nl of bel: 06-10645116