ingrid@acupunctuur-geldrop.nl - T: 06 - 106 451 16

Acupunctuur-Geldrop voor KiKa

Geplaatst door ingrid in Acupunctuur

10 november 2019 zal ik; Noortje Creemers, de marathon lopen in Athene (de enige echte, diegene waar het mee begon). Voor mijzelf maar vooral voor het ontzettend goede doel KiKa! Stichting Kinderen Kankervrij.

Doel: 95% genezingskans voor kinderen met kanker

De afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 70 naar 75 procent. Wat nog steeds betekent dat 1 op de 4 kinderen die te maken krijgt met kanker dit niet overleefd. Dit kan en moet nóg beter en KiKa heeft een doel: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Om dit te bereiken is er nog veel onderzoek nodig. Een jaar wetenschappelijk onderzoek kost ongeveer €100.000 euro. Omgerekend is dat €275,- per dag. Onderzoek doen naar kinderkanker is heel erg kostbaar, maar hard nodig om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen en de behandelmethodes te verbeteren.

Stage kinderoncologie

Tijdens mijn stage op de afdeling Kinderoncologie in het Steve Biko ziekenhuis in Pretoria, Zuid-Afrika heb ik van heel dichtbij meegemaakt wat voor impact deze ziekte heeft op het leven van de kinderen EN hun ouders. Midden in het leven, maar toch zo aan de zijlijn! Laten wij onze krachten bundelen en samen doen wat we kunnen. Dat zou fantastisch zijn!

Opbrengst voor Kika

In de aanloop naar de marathon deed Ingrid mij een belofte, €2 per behandelde patiënt in de maanden augustus, september en oktober wilde zij doneren aan KiKa. Wauw! Afgelopen week was het zover: het bedrag van de eerste 2 maanden werd opgeteld en gesponsord: € 278!! Wat een fantastisch mooi bedrag!

Dankjewel liefste hoofdsponsor, schoonmoeder en professional (voor jouw behandelingen en hulp bij mijn kuitblessure) namens KiKa en mijzelf!

Ingrid Stevenaar
ACUPUNCTUUR-GELDROP
Legolas 11 Geldrop
06-10645116
ingrid@acupunctuur-geldrop.nl

 

Tags: